Bent u op zoek naar een hovenier in de buurt van Fluitenberg, Hoogeveen die uw wensen begrijpt en kan realiseren? Zoek dan niet verder, maar maak kennis met Hoveniersbedrijf ‘de zuiddrentse’.

Consument en zakelijk

Wij werken veel voor consumenten, maar ook voor zakelijke klanten. Denk dan aan bedrijvengemeenten, waterschappen en woningbouwcorporaties.

consumenten_tuinen_hoveniersbedrijf_zuiddrentse_tuinaanleg

Diensten hoveniersbedrijf

Hoveniersbedrijf ‘de zuiddrentse’ bestaat al sinds de jaren tachtig en is gespecialiseerd in boomwerk, houtwerk, straatwerk en vijvers. Daarnaast hebben wij ervaring met tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinrenovatie. Wij zijn actief in regio Hoogeveen en omstreken. Dat wil zeggen een regio welke strekt van Groningen, Drachten tot Eelde en Meppel. 

Wij gaan voor kwaliteit

Wij zijn altijd bezig om onze kwaliteit te waarborgen en verbeteren. Dat is ook de reden dat wij TuinKeur en VCA gecertificeerd zijn. Onze TuinKeur certificering betekent voor u dat bij u ons gegarandeerd bent van vijf zekerheden. Professionaliteit, betrokkenheid, vakbekwaamheid, service en kwaliteit. Voor meer informatie over TuinKeur klik hier. 

TuinKeur gecertificeerd bedrijf

Wij maken onze kwaliteit graag inzichtelijk. Daarom is Hoveniersbedrijf ‘de zuiddrentse’ is aangesloten bij HovenierNederland, een recensie website voor hoveniers, om klanten te laten spreken. Bekijk hier onze recensies.

Wij gaan enkel voor het beste

Hoveniersbedrijf ‘de zuiddrentse’ werkt met producten van toongevende leveranciers in de hoveniers- en tuinbranche. De leveranciers waar wij producten van leveren zijn onder andere:

  • Boomkwekerij Udenhout
  • Culterra
  • Greensales Pieter v.d. Linden
  • Queens Grass
  • Wim Koster Tuinhout
  • Zwaagstra Sierbestrating

Voor meer informatie over de leveranciers, klik hier.