TuinKeur gecertificeerd bedrijf

Wij zijn TuinKeur gecertificeerd!

TuinKeur is een onafhankelijk keurmerk dat duidelijkheid schept in het grote aanbod van hoveniers in Nederland. 

Kwaliteit is voor ons als hoveniersbedrijf belangrijk. Daarom hebben wij ervoor gekozen om ons bedrijf te laten certificeren, zodat er iemand toeziet op onze kwaliteit. Dit houdt ons scherp, zodat wij kunnen blijven groeien.

Een TuinKeur hovenier garandeert u van vijf zekerheden:

Gecertificeerde Hovenier - Hoveniersbedrijf De Zuiddrentse 1. Professionaliteit: Wij zijn gecheckt op ruim 120 cruciale punten. Zo weet u zeker dat wij professioneel te werk gaan en u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.
Gecertificeerde Hovenier - Hoveniersbedrijf De Zuiddrentse 2. Betrokkenheid: Bij ons staat de klant voorop. Dat blijkt onder andere uit de persoonlijke benadering en de heldere, duidelijke voorwaarden.
Gecertificeerde Hovenier - Hoveniersbedrijf De Zuiddrentse 3. Vakbekwaamheid: Wij hebben veel vakkennis en kunnen u met raad en daad verder helpen.
Gecertificeerde Hovenier - Hoveniersbedrijf De Zuiddrentse 4. Service: Wij houden ons aan onze afspraken en leveren u optimale en complete service.
Gecertificeerde Hovenier - Hoveniersbedrijf De Zuiddrentse 5. Kwaliteit: Wij leveren goede kwaliteit, zowel van de producten als van de diensten. Zijn er onverhoopt onvolkomenheden dan zullen wij alles in het werk stellen om uw problemen naar volle tevredenheid op te lossen.

tuinkeur_gecertificeerd_100

Geschillen met een TuinKeur hovenier

Is er een probleem waar u en uw TuinKeur hovenier onverhoopt niet uitkomen? TuinKeur kijkt dan eerlijk en objectief naar de kwestie en zal alles in het werk stellen om een voor u bevredigende oplossing te vinden.

Voor meer info over TuinKeur klikt u hier.